joi, 22 septembrie 2011

Dezamagire

 Oare dezamagirea duce la sinucidere?! Cu siguranta nu ! Dar marea majoritate a oamenilor nu gandesc asa din motive clasice - lipsa comunicarii- . Pe ei ii sustine cineva cand simt nevoia sa planga ? Dar oare acei oameni care sufera o trauma se elibereaza cuiva , ii asculta cineva , le usureaza si lor cineva tristetea aia care ii duce pe o cale nebanuita , pe o cale intunecata , care ii duce catre iad ? 
Pentru unii oameni este mai usor sa isi cumpere un bilet catre iad ,dar cum ramane cu mandria lor ? Cum ramane cu acel sentiment de satisfactie ca au invis piedica vietii ? Cum ramane cu orgoliul propriei persoane care trebuie si acela hranit cu ceva ? Este oare mai usor sa te dai batut de fiecare data ? In niciun caz ! 
Te intrebi vreodata de ce ti se intampla tie asta ? De ce o faci ? Crezi ca vei primi vreun raspuns ? Pentru ca nu , nu vrei primi niciodata raspunsul pe care il astepti , cel putin nu-l vei primi asteptand , poate iti vei da seama ca totul a fost ceva infantil care totusi a contribuit la maturizarea ta , dar nu trebuie sa afli si de ce -pentru ca asa este viata-. Nici macar nu trebuie sa te chinuiesti sa o intelegi , o pierdere de timp , traieste-o doar , bucura-te de fiecare moment , iar atunci cand esti trist alege sa fii fericit ! Atunci cand crezi ca totul se termina , gandeste-te ca incepe o noua perioada , pleca catre un abis , creeaza-ti lumea . Cumpara-ti biletul catre rai si bucura-te ca esti Tu , un tu de care isi va aminti fiecare . 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu