marți, 3 mai 2011

Poveste

Nu am mai scris de mult ,dar incep ,acum, prin a va spune o poveste .
        Candva, demult pe vremea cand zeii dominau cerul si pamantul , femeile si barbatii si-au adunat puterile si au constatat ca impreuna pot face aproape imposibilul . In fiecare zi care trecea descopereau ca pot face multe impreuna , ca pot domina pamantul . Dorinta lor de "putere asupra tuturor - asupra a ceea ce ii inconjura" a devenit si mai puternica , de aceea intr-o zi s-au hotarat ca ar fi mult mai bine daca in locul zeilor ar conduce ei.
Cand au auzit aceste ganduri zeii s-au infuriat si au hotarat sa se intalneasca pe Muntele Olimp pentru a hotara o pedeapsa apriga . 
Ra -zeul divinitatii soarelui- a decis ca cea mai cruda si dureroasa pedeapsa ar fi ca femeia si barbatul sa nu se mai intalneasca niciodata pentru a nu mai putea planui "lucruri marete". Pentru a indeplinii pedeapsa , Zeus a luat femeia in mana stanga si barbatul in cea dreapta si i-a aruncat cat a putut de tare  astfel incat fiecare a luat-o  pe un alt traseu ajungand ambii la capete diferite ale lumii.
Astfel ,zeii au pedepsit , pedeapsa care se simte si in zilele noastre deoarece , atunci cand Zeus le-a dat drumul spre capetele lumii a grait asa : "Pentru ca nu ati respectat ceea ce aveati ,am fost nevoiti sa va pedepsim ,iar pedeapsa noastra este ca oamenii sa isi caute toata viata adevarata dragoste si cand vor crede ca si-au gasit sufletul pereche vor constata ca nu este alesul/aleasa inimii si vor continua sa caute si sa caute pana vor ajunge la capatul pamantului si cand vor crede ca lumea s-a safrsit vor realiza ca acolo -la capatul lumii- si-au gasit adevarata dragoste" 
                                                   Sfârşit!
                                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu